Православный Приход храма Казанской иконы Божией Матери город Мариинский Посад Чувашской Республики - Молитва Пресвятой Богородице перед иконой Казанская на чувашском

Молитва Пресвятой Богородице перед иконой Казанская на чувашском

Кĕлĕ

Эй Туррăн тасаран Таса, пире пăхса усракан Амăшĕ, Санăн таса сăну умне хăраса, ĕненсе, юратса пыратпăр, ÿксе пуççапса Сана кĕлтăватпăр. Ху патна пыракансенчен Хăвăн таса сăнна тÿртĕн ан тытсамччĕ. Эй пит кăмăллă Аннемĕр, пирĕн çĕршыва лăпкă, ырă тăма Хăвăн Ывăлна, пирĕн Христос Туррăмăра тархасласамччĕ, Хăвăн чиркĕвне Вăл ĕненме пăрахасран, суя вĕрентÿ хыççăн каясран, таса Чиркÿрен уйрăласран çирĕп упраса тăтăрччĕ. Эй Туррăн таса Амăшĕ, Санран пуçне пире пулăшаканни, эпир шанса тăмалли урăх никам та çук, Христоса ĕненекенсене пĕр Эсĕ анчах хытă пулăшса, вĕсемшĕн хута кĕрсе тăратăн. Хăвна ĕненсе кĕлтăвакансене пурне те çылăха кĕресрен, ют халăхсем килсе пусмăрласран, шуйттанăн тĕрлĕ чее сăнавĕсенчен, пур хуйхăран, инкек-синкекрен, хăрушă вилĕмрен хăтарсамччĕ, пирĕн чĕремĕрсене йăвашлăх, ăсăмăрсене тасалăх кÿрсемччĕ, çылăхлă пурăнăçăмăра тÿрлетме, çылăха кĕ­ресрен чарăнма пире пурне те вăй-хал парсамччĕ. Эпир Санăн аслăлăхна, мухтавлăхна тав туса юрлатпăр, Çÿлти Патшалăха тивĕçлĕ пуласчĕ тетпĕр. Мĕнпур святойсемпе пĕрле унта Ашшийĕн, Ывăлийĕн, Святой Сывлăшийĕн таса, чаплă, мухтавлă ятне аслăласа тăма тивĕçлĕ пулар. Мухтав Ашшĕне, Ывăлне, Святой Сывлăшне, халĕ те, кирек хăçан та, ĕмĕр-ĕмĕрех. Аминь.